اولین اطلاعات رسمی از گلکسی S26 سامسونگ منتشر شد چطور بفهمیم یک ویدیو یا عکس، واقعی است یا ساخته‌شده با هوش مصنوعی؟ + آموزش ساخت بزرگ‌ترین ابررایانه هوش مصنوعی باهمکاری انویدیا و اوراکل تأثیر ماه کامل بر کیفیت خواب انسان، واقعیت علمی یا باور عامیانه؟ ناتینگ فون 3a لایت رونمایی شد + مشخصات و قیمت آمریکایی‌ها می‌خواهند دسترسی نوجوانان به هوش مصنوعی را ممنوع کنند اپل از چندسال دیگر دکمه‌های آیفون را کاملا متحول می‌کند مسیر نو در مهندسی؛ آغاز تحول هوشمند در ساخت‌وساز مشهد فناوری eSIM به‌زودی به‌صورت گسترده در کشور اجرا می‌شود نوجوان ۱۲ ساله کانادایی با همکاری ناسا دو سیارک جدید کشف کرد موسیقی خطر زوال عقل را در سالمندان تا ۳۹ درصد کاهش می‌دهد تعرفه‌ بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ بحران وجودی مشق شب در عصر هوش مصنوعی آیا گراکی‌پدیای ایلان ماسک یک کپی از ویکی‌پدیاست یا یک ارتقای بزرگ؟ افشای جزئیاتی جدید از باتری و نمایشگر گوشی گلکسی زد فولد ۸ اولین ویدئو از گوشی تاشو سه‌تکه سامسونگ منتشر شد + فیلم راه‌اندازی نخستین آزمایشگاه ساعت اتمی کشور طی یک سال آینده آمار عجیب OpenAI از تعداد کاربرانی که با ChatGPT درباره خودکشی صحبت می‌کنند فرایند تأیید سن کاربران پلی استور در برخی مناطق آغاز شد پیام‌رسان ایتا از دسترس خارج شد (۵ آبان ۱۴۰۴) دانشمندان: احتمالا قارچ‌ها حافظه کامپیوترهای آینده باشند!
سرخط خبرها

دبیر شورای عالی فضای مجازی: «فیلتر» درمان مقطعی است| با ایجاد پیام رسان داخلی، اینستاگرام بسته نمی‌شود

  • کد خبر: ۱۲۲۳۴۶
  • ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۹:۱۸
دبیر شورای عالی فضای مجازی: «فیلتر» درمان مقطعی است| با ایجاد پیام رسان داخلی، اینستاگرام بسته نمی‌شود
دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور گفت: این تصورات غلط است که با راه اندازی پیام رسان داخلی، پیام رسان‌های خارجی محدود یا بسته می‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، ابوالحسن فیروزآبادی روز دوشنبه در منطقه ویژه اقتصادی پارس در جمع خبرنگاران چهار شهرستان جنوبی استان بوشهر افزود: امروز باید مطالبه رسانه ‌ها از دولت این باشد که پیام رسان داخلی و اپوراتور خدمات رسان در کشور راه اندازی شود.  

وی در رابطه با شبکه اجتماعی شاد گفت: نظام آموزشی مجازی نوعی کمک آموزشی به شمار می‌رود و هرگز جایگزین آموزش حضوری که به همراه تربیت و تقویت روابط و رشد اجتماعی است، نخواهد شد.

فیروزآبادی با اشاره به فضای مجازی کنونی کشور اضافه کرد: در فضای مجازی اخبار خلاف واقع زیادی منتشر می شود و مسئولیت ها در بازنشر این اخبار در این فضا مشخص نیست.

وی ورود بخش خصوصی قدرتمند به حوزه پیام رسان را ضروری دانست و گفت: بخش خصوصی قدرتمند که صاحب تکنولوژی است به دلیل اینکه کار سنگین و هزینه بالایی دارد، به این بخش ورود نکرده و می طلبد این بخش با همتی بالا وارد این عرصه شود.

فیروزآبادی افزود: ما به دنبال پیام رسان داخلی هستیم که بتواند ظرفیت ۵۰ میلیون نفر را پاسخ دهد و این به معنای بستن اینستاگرام نیست.

وی ادامه داد: فضای مجازی وسیع تر از از رسانه و دارای ظرفیت بالایی است و مهمترین رویکرد، دیدگاه شورای عالی مجازی نگاه توسعه ایمنی به این فضا است.

فیروزآبادی اضافه کرد: فیلتر درمان مقطعی است و اگر دردی وجود دارد باید نسبت به درمان آن اقدام شود.

وی اضافه کرد: در شبکه ملی اطلاعات هرچند در بعضی جاها ناموفق بوده ایم اما در بخش ترویج خدمات، بازار اپلیکیشن، خرید بلیط هواپیما و قطار، فروش کالا و امور بانکی موفقیت‌هایی به دست آورده ایم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->